"Ínyencek és mesterek" gasztronómiai rendezvénysorozat (12 rendezvénnyel folyamatosan egész évben), pályázatok, marketing terv
Nagykáta Város Önkormányzata, Nagykáta, Nagykáta tanyás térségeiben - Erdőszőlő és Egreskáta területén - megvalósuló közlekedési szolgáltatások fejlesztése, MVF pályázat
Pályázatkészítés


A pályázatkészítés nem csak szaktudást (közgazdasági, pénzügyi, vagy más, speciális ismereteket), esetenként kiváló nyelvtudást, hanem a pályázati kiírások és útmutatók alapos ismeretét, valamint rendkívüli precizitást igényel. Hiszen csak megfelelően kidolgozott, és minden mellékletet tartalmazó pályázatot bírálnak el, avagy javasolnak támogatásra.


A pályázatkészítés alapkövei: cégfelmérés, illetve a kiírások által támasztott követelmények és feltételek alapján a lehetséges források kiválasztása.


A javasolt és egyeztetett pályázati kiírás(ok) alapján megbízónk részére összeállítunk egy listát a beszerzendő adatokról és dokumentumokról.


Ezután - a rendelkezésre bocsátott adatok segítségével - elkészítjük a pályázatot, tehát kitöltjük az adatalapokat, adott esetben elkészítjük az üzleti tervet, a megvalósíthatósági, illetve egyéb hatás-tanulmányokat, elemzéseket, nyilatkozatokat. Majd a megbízó általi jóváhagyás, és aláírás után - a megbízó által beszerezett iratokkal együtt - összeállítjuk a teljes pályázati anyagot, sokszorosítjuk, köttetjük és benyújtjuk.


A beküldendő példányokon túl megbízónk is kap egy saját példányt a pályázatból, hiszen az abban leírtakat remélhetőleg még évekig szem előtt kell tartania.


Igény szerint vállaljuk a pályázatok további menedzselését is: kapcsolattartás a kiíró-befogadó szervvel, szakmai segítség a támogatási elszámolásra és a kötelező adatszolgáltatásra vonatkozóan, stb.


A pályázat elkészítési időtartamára és díjára a konkrét pályázat ismeretében, személyes konzultáció után tudunk ajánlatot adni.


Eddigi pályázatírásra és egyéb munkákra vonatkozó megbízásainkat a referencia-lista tartalmazza. (a még be nem nyújtott pályázatok nem szerepelnek a referenciák között)


Amennyiben egy konkrét témára (fejlesztésre, beruházásra, vagy más elképzelésre) vonatkozó pályázati lehetőség érdekli, töltse ki az alábbi információ-kérő lapot.
INFORMÁCIÓ-KÉRŐ LAP

Cégnév:
Megye:
Cím:
Vezető neve, beosztása:
Információt kérő neve:
Telefonszám:
Faxszám:
E-mail:
Cég tevékenységei:
Éves árbevétele:
Foglalkoztatottak száma:
Fejlesztési tervek:
Kérdés:
Tudomásul veszem, hogy az információ kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár.
Hozzájárulok az adataim nyilvántartásba vételéhez.

Igen
Nem