Trend-Papír ORIENT Kft., Nyírbátor, Új targonca beszerzése
Hamar-Barkács Kft., Nagykáta, Raktárcsarnok építése, MPA pályázat
Üzletviteli tanácsadás


A pályázatokhoz kapcsolódóan általában számos olyan tervet, elemzést, tanulmányt, vizsgálatot kell készíteni, amelyeket a pályázat benyújtása után megbízóink saját célra is hasznosíthatnak.


Valójában ezekre a folyamatos működés során is szüksége van egy cégnek, de az elkészítésére sokszor nem áll rendelkezésre idő vagy energia.


Pályázati lehetőségektől és pályázási szándéktól függetlenül is figyelmébe ajánljuk tehát következő szolgáltatásainkat:


Üzleti terv készítése


Amennyiben szeretné költségeit racionalizálni, nyereségét növelni, új piacokat meghódítani, vagy éppen hitelt felvenni - szüksége lehet egy olyan üzleti tervre, amely magában hordozza a megoldásokat és a pozitív jövőképet.

Személyes konzultáció és adategyeztetés után - lehetőségeink szerint - vállaljuk folyamatosan működő cég, vagy beindítani tervezett vállalkozás üzleti (azaz stratégiai, pénzügyi, és marketing) tervének elkészítését.

Az üzleti terv birtokában Ön technikai, pénzügyi és egyéb szempontok szerint folytathatja a működtetést, illetve szakmailag megalapozott döntéseket hozhat.


Megvalósíthatósági tanulmány készítése


Amennyiben fejlesztési elképzeléseihez szeretné felmérni a megvalósítás menetét és annak ütemtervét, illetve a fejlesztés tényleges megvalósíthatóságát (szükséges pénzügyi és emberi erőforrások, beüzemelés, folyamatos üzemeltetés), úgy mi elkészítjük az arra vonatkozó megvalósíthatósági tanulmányt.

A műszaki és gazdasági kérdéseken kívül feltárjuk, hogy milyen objektív és szubjektív feltételei, esetleg akadályai vannak a projekt bevezetésének, javaslatot teszünk a problémák megoldására.

A tanulmány eredményeként olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek az elérni kívánt célt legjobban megközelítik, ugyanakkor reális elképzeléseken nyugszanak.


Marketing terv készítése


Amennyiben egy új termék/szolgáltatás bevezetését tervezi, vagy elégedetlen a jelenlegi piaci pozíciójával, úgy arra a részterületre, vagy a teljes termékskálára vonatkozóan marketing tervre van szüksége.

Személyes konzultáció és adategyeztetés után - lehetőségeink szerint - vállaljuk a marketing tervének elkészítését.


Idegenforgalmi szaktanácsadás


Amennyiben Ön kereskedelmi szálláshelyet, vendéglátóhelyet, vagy más idegenforgalmi vállalkozást üzemeltet, és szeretné bevételeit növelni; illetve ha ilyen jellegű vállalkozás beindítását tervezi; vagy idegenforgalmi szempontból jelentős rendezvényt szervez, forduljon hozzánk!

Személyes konzultáció és adategyeztetés után vállaljuk speciálisan idegenforgalmi területre vonatkozó üzleti és marketing terv, hatásvizsgálat elkészítését.


Piackutatás


Üzleti, marketing tervének objektív, széleskörű tényeken alapuló piacfelméréséhez és igazolásához, vagy konkrétan meghatározott igények felmérésére vállaljuk primer és szekunder piackutatások elékészítését.

Lehetőségek: telefonos vagy személyes megkérdezés; meglévő adatbázis, vagy meghatározott szempontok alapján történő kiválasztás.
Az igény és a célok felmérése után összeállítjuk a kérdés-sorozatot, majd a válaszok alapján beszámolót, elemzést készítünk.


Amennyiben bármelyik szolgáltatásunk részletesebben érdekli, vagy konkrét kérdése van, töltse ki az alábbi információ-kérő lapot.