Tápiószecső Nagyközség Önkormányzata, Tápiószecső, Közlekedésbiztonság fejlesztése a gyalogosok védelmének érdekében Tápiószecsőn, KKK-pályázat
Társasház 19., Jászberény, Utólagos hőszigetelés, LKFT-LA-2 pályázat
Minőség, Eredményesség


Pályázataink elkészítésénél mindig a tökéletességre törekszünk, hiszen az összeállítások hiánytalansága, megfelelő sorrendisége, a pályázatok példányszáma, és a benyújtási határidők betartása - természetesen mind-mind alapkövetelmény.


Az üzleti és marketing terveket, gazdasági elemzéseket közgazdász és mérlegképes könyvelő munkatársaink készítik, de pl. idegenforgalmi hatásvizsgálat, vagy agrár-beruházásra vonatkozó pályázat magas színvonalú kidolgozásához is rendelkezünk megfelelő szakmai hátérrel.


Egy-egy "speciális" szakterület pályázata esetén (pl. környezetvédelem, energia-megtakarítás, informatika) mindig bevonunk a munkába egy-egy, az adott területen dolgozó külső szakembert.


Pályázataink eredményessége az eddig hozott döntések alapján: 98-99%-os.


A megbízóink által megszavazott bizalomnak és felelősségnek maximálisan eleget téve a pályázatokat - mindig legjobb tudásunk szerint - a kiírások által támasztott szakmai és formai követelményeknek megfelelően készítjük el.


Tekintse meg referenciáinkat, amely az eddigi pályázatírásra és egyéb munkákra vonatkozó megbízásainkat tartalmazza. (a még be nem nyújtott pályázatok nem szerepelnek a referenciák között)
INFORMÁCIÓ-KÉRŐ LAP

Cégnév:
Megye:
Cím:
Vezető neve, beosztása:
Információt kérő neve:
Telefonszám:
Faxszám:
E-mail:
Cég tevékenységei:
Éves árbevétele:
Foglalkoztatottak száma:
Fejlesztési tervek:
Kérdés:
Tudomásul veszem, hogy az információ kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár.
Hozzájárulok az adataim nyilvántartásba vételéhez.

Igen
Nem